2 Ağustos 2016 Salı

Telefonum Şarj Almıyor veya Telefonu Bilgisayar Görmüyor


 Telefonum şarj almıyor. Telefonum çok geç şarj oluyor. Telefonum şarj oluyor ama bilgisarı usb'den görmüyor. Sıraladığım bu sorunların herhangi biri sizi ilgilendiriyorsa muhtemelen cihazınızın şarj soketi (micro USB) arızalıdır. Yeni bir soket ile değiştirilmesi gereklidir. Maliyeti ise cihazınızın marka ve modeline göre değişebilmektedir. Tahmini olarak 20 lira ile 50 lira arasında değişebilmektedir. Samsung S6 ve Iphone 6 cihazlarda ise maliyet uçuk rakamlara ulaşabilmektedir.


    Akıllı telefonların micro USB girişi cihazı hem şarj etmek için hem de data aktarımı için kullanılır. Gün içinde en az bir kez telefonumuzu şarj etmek için micro USB girişini kullanırız. Anlaşılacağı üzere bu kadar çok sık kullanılan bir parçanın zaman içinde bozulması sık karşılaşılan bir problemdir. Ayrıca telefon şarjda iken telefonu kullanmaya devam etmek, ıslak el ile şarja takmak gibi faktörlerde şarj soketi arızalarına neden olabilmektedir.

    Garantili olarak telefonunuzun şarj almama, bilgisayarı görmeme sorunlarını garantili şekilde onarabilir, değiştirebiliriz.

Canpolat İletişim
Samet ÇAĞLAR
0553 323 04 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder